Vállalati Felelősség (CSR) Piac 2017

A CSR MarketPlace a CSR Europe által 2005-ben útjára indított kezdeményezés, amely informális környezetben biztosít lehetőséget a vállalati társadalmi felelősségvállalás jó gyakorlatainak megosztására. A KÖVET Egyesület 2017. november 9-én immár ötödik alkalommal rendezi meg az Európa több országában nagy népszerűségnek örvendő kiállítást. 
 
Idén elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy a vállalati felelősség (VF) mélyebb megnyilvánulásai felé forduljunk: innen a magyarra fordított, új megnevezés is: VF (CSR) Piac. Az elmúlt években ugyanis hazánkban is egyre érettebbé, komolyabbá vált a vállalatok felelősségvállalási tevékenysége, sokan felismerték, hogy a VF nem önmagában vett cél, vagy üzleti módszer, hanem mindenekelőtt a fenntarthatóság elérésének vállalati eszköze. Éppen ezért 2017-ben elsősorban stratégiába ágyazott, hosszú távú, a teljes vállalati működést átható és meghatározó felelősségvállalási, fenntarthatósági programok bemutatását várjuk. A kiállítás első napján, november 9-én, csütörtökön rendezzük meg a KÖVET XXII. éves konferenciáját! 
 
Pályázati kategóriák
Két kategóriában várjuk a pályázatokat, a projekt, vagy részterület jellegű 1. VF intézkedéseket; és az egész vállalatra kiható, átfogó, stratégiai megközelítéseket, a 2. Valóban Felelős Vállalati kategóriában. A VF Intézkedés esetén kifejezetten kézzelfogható, követendő, ugyanakkor hosszú ideje létező, érett, hatásos megoldásokat keresünk. A Valóban Felelős Vállalat kategóriával célunk – mint az eddigi években is – hogy még inkább felhívjuk a figyelmet a VF mély értelmezésére, ahol a fenntarthatóság alapgondolata meghatározza, áthatja a teljes vállalati működést.
Az érvényes pályázati jelentkezéshez a szervezetnek 2017. október 2-ig ki kell töltenie és a gyoriatkovet.hu címre el kell küldenie a pályázati űrlapot, amelyben tömör leírást ad a szervezetnél megvalósult VF intézkedés(ek)ről, megoldásokról, stratégiáról: a felmerült problémákról, azok megoldásáról, illetve a tapasztalt nehézségekről és előnyökről. 
 
Részvételi díjak
A pályázaton való indulásnak külön részvételi díja nincs.
A VF (CSR) Piac kiállításon azok a pályázó szervezetek vehetnek részt, amelyeket a zsűri bemutatásra alkalmasnak talál. A pályázat benyújtásával a pályázók vállalják, hogy amennyiben a zsűri a megoldásukat a 2017. november 9-i VF (CSR) Piacon bemutatandók közé választja, akkor kiállítóként részt vesznek a rendezvényen, és kiállítási díjat fizetnek.
 
Kiállítási díjak:
 • Nagyvállalat: 340 000 Ft + ÁFA
 • Középvállalat (51-250 fő alkalmazotti létszám): 85 000 Ft + ÁFA
 • Kisvállalat (50 fő alkalmazotti létszám alatt): 30 000 Ft + ÁFA
A KÖVET Egyesület tagvállalatai számára a fenti kiállítási díjakból 30% kedvezményt biztosít!
AmCham, BCCH, BCSDH, HBLF, MAF tagok 10% kedvezményre jogosultak.
A fenti kedvezmények nem összevonhatók.
 
A kiállítási díj tartalmazza:
 • kiállítóhely a VF (CSR) Piac 2017 rendezvényen;
 • 3 fő részvétele teljes ellátással a VF (CSR) Piac 2017 rendezvényen;
 • a pályázati anyag megjelenése az online kiállítási katalógusban és az online adatbázisban (www.csrpiac.hu). 
A pályázat menete
 • Pályázat beküldésének határideje: 2017. október 2.
 • Értesítés a zsűri döntéséről: 2017. október 10. 
 • VF (CSR) Piac 2017 kiállítás időpontja: 2017. november 9-10. 
Bővebb információk:
Ha további információra van szüksége, kérjük, látogassa meg honlapunkat (www.kovet.hu), vagy keresse bizalommal a KÖVET munkatársait.
 • Pályázati információk: Dr. Győri Zsuzsanna, CSR-szakértő - gyoriatkovet.hu
 • Sajtókapcsolatok és szponzoráció: Pittner Anna. irodavezető - pittneratkovet.hu, infoatkovet.hu