Tudásbázis

Ezeken az oldalakon olyan tanulmányok, szakcikkek, esettanulmányok, publikációk találhatók, amelyek segítenek tájékozódni a vállalati környezetvédelem és a vállalatok társadalmi felelőssége témakörében. Böngésszen a KÖVET által kínált ismeretanyagok között, próbálja ki interaktív oktatóanyagainkat, rendelje meg kiadávnyainkat, az általunk kiadott szakkönyveket.

Megrendelés vagy kérdés esetén forduljon a KÖVET Titkárság munkatársaihoz!

 

Lépések ...a fenntarthatóság felé

Gazdaságfilozófiától a projektekig, tudományos cikkektől a szakmai hírekig

...

Számos kiadvány jelent már meg fenntarthatóság, környezettudatos vállalatirányítás vagy a vállalatok társadalmi felelősségvállalása (CSR) témakörben. Most ezek közül mutatunk be néhányat, mely hasznos információként szolgálhat a téma iránt érdeklődőknek. Egyes kiadványok a KÖVET irodájában meg is vásárolhatók.
 
A KÖVET irodájában (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.) az érdeklődők számára hozzáférést biztosítunk az...

Lehet-e másért vállalkozni, mint pénzért? Lehet-e másra vállalkozni, mint a nyereség maximalizálására? Ha valaki ilyen – első pillanatra eretneknek tűnő – alapelvvel vág saját vállalkozásba vagy ül egy már működő cég vezetői székébe, van esélye, hogy ott is marad?

A „Másért vállalkozó” olyan gazdasági szereplő (tipikusan kisvállalat, esetleg nagy cég is), amelynél a gazdasági tevékenység célja az emberek...

A KÖVET egyik célja a környezettudatos vállalatirányítás és a vállalatok társadalmi felelősségvállalás gyakorlati ismereteinek és tapasztalatainak népszerűsítése a vállalatok körében, a társadalom megfelelő tájékoztatása az ilyen jellegű erőfeszítésekről.

A KÖVET Egyesület szakértői és partnerei segítéségel kifejlesztett modern oktatási eszközök.

Archívumunkban összegyűjtöttük és röviden bemutatjuk az elmúlt évek legsikeresebb projektjeit, amelyeket hazai és nemzetközi forrásokból, civil és vállalati partnereinkkel valósítottunk meg.