CSR Piac 2015

A KÖVET Egyesület 2015-ben újra megrendezi Magyarország legrangosabb CSR kiállítását, az évek óta népszerű és elismert CSR Piacot. A rendezvényen lehetőséget nyújtunk a kis- és középvállalkozásoknak és a nagyvállalatoknak egyaránt a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos jó gyakorlataik bemutatására és a személyes tapasztalatcserére.

A CSR Piac (CSR MarketPlace) a CSR Europe által 2005-ben útjára indított kezdeményezés, amely informális környezetben biztosít lehetőséget a vállalati társadalmi felelősségvállalás úttörő intézkedéseinek megosztására. A  piactér standokból épül fel, ahol a vállalatok a CSR területén bevezetett innovatív és példaértékű megoldásaikat mutatják be az érdeklődőknek, akik így megismerhetik a számukra releváns problémák megoldásait, valamint új ötletekkel gazdagodhatnak. Az egész napos kiállítást neves hazai szakemberek előadásai, és szakmai workshop színesíti.

Milyen intézkedésekkel vehet részt a programban?
 
A korábbi években díjazott kategóriák – a Legkiválóbb CSR Megoldás és a Valóban Felelős Vállalat – mellett 2015-ben a CSR Piac a foglalkoztatásra fókuszál. Ennek jegyében a Legkiválóbb Felelős Foglalkozatási Megoldás kategóriában is várjuk a vállalatok megvalósult, sikeres intézkedéseit. A fő kategóriákon belül többek között az alábbi témakörökben pályázhatnak a vállalkozások esettanulmányaikkal.
 

Tudjon meg többet a kiállításról, a jelentkezés feltételeiről és töltse le a szükséges dokumentumokat ide kattintva.

 

 

Subscribe to RSS - CSR Piac 2015